U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Hardware

De hardware bestaat uit een draadloos invoerapparaat (Bluetooth® Smart). Daarnaast zijn er verschillende mondstukken verkrijgbaar. U kunt de GroovTube vasthouden, het is ook mogelijk het apparaat op een statief te plaatsen.

Wat is Bluetooth Smart

Bluetooth Smart is de intelligente, energiezuinige versie van draadloze Bluetooth-technologie. Terwijl het efficiënte energieverbruik van Bluetooth Smart perfect is voor apparaten die langere tijd op een kleine batterij moeten werken, is de magie van Bluetooth Smart dat het met een applicatie kan werken op de tablet die u al heeft.
De Bluetooth Low Energy (Bluetooth Smart) protocol vereist geen “pairing”. Onze hardware koppelt automatisch aan de app. Dit is heel gebruiksvriendelijk.

Mondstukken

Omdat de mondstukken verwisselbaar zijn kan iedere gebruiker zijn eigen (antibacterieel) filter mondstuk gebruiken. Afhankelijk van het doel van de gebruiker kunt u hier nog een extra opzet mondstuk op plaatsen.

Hygiëne

Omdat de interface van de GroovTube met de mond aangestuurd wordt, hechten wij veel zorg en aandacht aan hygiëne. Omdat de mondstukken verwisselbaar zijn kan iedere gebruiker zijn eigen mondstuk gebruiken. Zo hoeft er geen GroovTube per gebruiker aangeschaft te worden. In de handleiding is een uitgebreid hygiëneprotocol opgenomen. Het is belangrijk dat dit strikt nageleefd wordt. Bekijk ook de instructievideo over hygiëne en onderhoud op de media pagina.