U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

luchtstroomverhoger

Om zo goed mogelijk te kunnen inspelen op het niveau van iedere gebruiker heeft het Groovtube-team een koppelstuk ontwikkeld: “de luchtstroomverhoger” Met dit koppelstuk kunt u de belasting tijdens de oefening mechanisch verhogen of verlagen. U plaatst het koppelstuk tussen de GroovTube en het antibacteriële filter in. Met een verstelbare ring kunt u de moeilijkheidsgraad aanpassen. Het witte dopje moet in deze set-up op het groene anti bacteriële filter blijven zitten.

In de app Fairhammer vindt u onder settings een slider waarmee heel nauwkeurig kan worden ingesteld hoe snel Fairhammer reageert. Dit is een zeer fijne tool. De app is hierdoor zowel geschikt voor gebruikers met minimale ademkracht als voor gebruikers die een redelijk longvolume hebben. De app Fairhammer is eigenlijk een spel en hierdoor houden kinderen makkelijker het oefenen vol. Na verloop van tijd kunnen de gebruikers ook zelf zien of hun scores verbeteren. Dat werkt motiverend!